Werken bij Den Besten Bouw    010 23 454 54    

LinkedInFacebookWhatsappMail

Casco bouwen

Voor heel veel doe-het-zelf'ers is het de ultieme droom om een eigen woning zelf af te bouwen. Het gevoel van trots, elke keer als u de sleutel in het slot draait of in uw eigen huis rondloopt. Ook kan het zo zijn, dat naast dat u heel handig bent en veel zelf kunt, ook vanwege budgetoverwegingen kiest voor casco bouwen. Een basismodel casco of casco plus laten bouwen is natuurlijk voordeliger dan een sleutelklare woning. Wel is hier echt de nodige kennis & ervaring voor nodig.

Casco

Den Besten Bouw biedt de mogelijkheid om een woning casco op te leveren. In sommige gevallen zal het vanuit financiële overwegingen zijn om een casco huis te laten bouwen, maar het kan ook zijn dat u gewoon graag zelf de handen uit de mouwen wilt steken. En zo uw eigen ideeën wilt los laten op uw huis. Heel begrijpelijk!

Een casco woning wil zeggen dat Den Besten Bouw alleen de ruwbouw doet. De gehele afwerking van de woning komt dan voor uw eigen rekening. Den Besten Bouw bouwt de woning zover dat deze wind,- en waterdicht is. De dakpannen zijn dan gelegd en kozijnen, ramen, deuren en glaswerk zijn aangebracht. Ook het metselwerk aan de buitenkant van de woning wordt bij casco door Den Besten Bouw uitgevoerd. Alle werkzaamheden die normaal gesproken vallen onder de afbouwfase, zult u dan zelf moeten regelen.

Casco Plus

Net als bij het Casco pakket wordt u uiteraard wel door Den Besten Bouw in het hele voortraject ontzorgt. Wij maken het ontwerp, het technisch tekenwerk, de constructieve berekeningen en de aanvraag omgevingsvergunning in orde! Houd er wel rekening mee dat het bouwen van al deze onderdelen veel tijd kost en specialistische kennis vergt als u het zelf wil doen. Dus een budgetwoning kan prima, maar wel met de juiste kennis & ervaring!

Verschil met sleutelklaar

Naast Casco en Casco Plus, leveren wij woningen vaak sleutelklaar op. Wat wil dat zeggen? We bouwen uw woning geheel af, inclusief tegelwerk, sanitair, schilderwerk en we zouden zelfs nog wand- en vloerafwerking kunnen verzorgen. Net als bij de bovenstaande afwerkingsniveaus ontzorgen we u gedurende het hele traject, zodat u straks alleen nog maar hoeft te denken aan de inrichting en de tuin.

We werken bovendien samen met verschillende partners om bijvoorbeeld het plaatsen van uw keuken (niet inbegrepen in de prijs) een stuk makkelijker te maken. Door deze samenwerkingen, kunnen we kort & snel schakelen. Ook hebben wij partners voor tuinontwerp, interieurstylisten en automatisering.

 

« vorige paginaImpressie