Werken bij Den Besten Bouw    010 23 454 54    

LinkedInFacebookWhatsappMail

Een huis tekenen met Den Besten Bouw

Een huis tekenen is een van de eerste stappen die u neemt wanneer u een huis gaat bouwen. Bij Den Besten Bouw begrijpen we dat dit huis moet voldoen aan al uw woonwensen. Daarom tekenen we samen een huis dat bijdraagt aan uw woongeluk. Of u al precies weet hoe uw huis eruit moet zien, of niet weet waar u moet beginnen; samen tekenen we het perfecte huis voor u.

Het fundament van uw tekening

Bij Den Besten Bouw werken wij een basismodel uit tot uw droomhuis. Wanneer wij uw huis tekenen, vormt een van deze basismodellen ons fundament, dat wij geheel naar uw wens aanpassen. Weet u niet precies wat uw woonwensen zijn? Dan kunt u ook een woningtype als uitgangspunt nemen. Denk aan een boerderij, een herenhuis, landhuis of cottage. Op deze manier tekenen wij een huis geheel volgens uw stijl.

Een huis tekenen met verschillende bouwstijlen

Tijdens het tekenen van uw huis, zijn er veel verschillende bouwstijlen die we voor u kunnen uitwerken. Denk aan een landelijke, jaren 30, klassieke of moderne bouwstijl. Het kan ook zijn dat verschillende bouwstijlen u aanspreken. Daarom gaan we met u in gesprek en voeren onze technische tekenaars en specialisten uw woonwensen door in de tekening van uw huis.

Droomhuis tekenen

Even een stap terug. Voordat we beginnen met het tekenen van uw droomhuis, zijn er voorbereidingen nodig. In een oriënterend gesprek halen we de onderste steen boven en bespreken we al uw woonwensen. Bijvoorbeeld welke materialen u wilt gebruiken, de grootte van de kavel, het budget en de bouwvoorschriften. Nog een voordeel? Wij denken met u mee en nemen naast het tekenen van uw droomhuis een heleboel (denk)werk uit handen. Op deze manier tekenen én bouwen wij uw droomhuis dat voorziet in al uw behoeften. Bij Den Besten Bouw vinden wij dat een huis staat voor veiligheid, comfort, geluk en genieten. Hier houden wij rekening mee vanaf moment 1: het moment dat wij uw droomhuis tekenen.

Basismodellen

Het bouwconcept van Den Besten Bouw is heel simpel. Uw droomhuis begint met één van de basis modellen. Ieder basismodel kan naar wens worden aangepast. Verlengen, verbreden of verhogen? Dat kan! Het vertrekpunt is hetzelfde, maar we leveren nooit de standaard basismodellen op.

 

« vorige paginaImpressie