Werken bij Den Besten Bouw    010 23 454 54    

LinkedInFacebookWhatsappMail

Over ons

Verbouwen van oude woningen, unieke aanbouwen realiseren, nieuwe woningen en appartementen opleveren; het is allemaal een samenspel van hout, staal en steen. En laat dat nu net onze specialiteit zijn…

Het beste resultaat

Bij Den Besten Bouw zijn we altijd op zoek naar het beste resultaat. En dat maken we samen! Ons bouwbedrijf heeft een handen-uit-de-mouwenmentaliteit en een klantgerichte aanpak. Het zou niet ongewoon moeten, zijn maar wij onderscheiden ons door onze heldere communicatie en betrokkenheid. Wij doen het samen met u. En je zou het niet zeggen, maar dat is uniek!

 

Ons werk doen we vanuit een aantal E’s:

  • Enthousiast: elk bouwproject heeft zijn charme en daar genieten wij van!
  • Eerlijk: ook de klant heeft recht op informatie en we vertellen het u ook als het soms tegenzit
  • Elegant: er moet wel een plaatje staan aan het eind van de rit… daar gaan we voor!

Ruime ervaring

Den Besten Bouw heeft ruime ervaring met verbouwingen en signaleert de problemen voordat u er tegenaan loopt. Daarom staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers kennen de klanten bij naam en weten direct wie uw projectmanager is. Door eerlijke communicatie vooraf en tijdens het project weet u precies waar u aan toe bent, zonder problemen achteraf.

 

Wij zullen ervoor zorgen dat de personen met de juiste vakkennis uw verbouwing realiseren. Zo staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven.

Overtuigd?

Kiest u ook voor De(n) Beste(n) ver/aan/nieuwBouw? Neem dan contact met ons op!Onze gegevens

Bezoekadres

Den Besten Bouw B.V.

Essenbaan 7

2908 LJ Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 23 454 54

KVK: 52705927

Werkplaats

Violierstraat 24a
2906 EK Capelle a/d IJssel