Werken bij Den Besten Bouw    010 23 454 54    

LinkedInFacebookWhatsappMail

Proces

Hoe gaat ons proces? Wim en Dirk leggen het even voor u uit.

Uw aanvraag

U belt naar Den Besten Bouw en krijgt een van ons aan de lijn. We hebben een goed en gezellig gesprek en maken een afspraak om een keer langs te komen. Onder het genot van een goede bak koffie bespreken we uw plannen nog eens goed door en we komen tot de conclusie: dit wordt wat moois!

Uw ontwerp

Na het gesprek gaan we aan de slag. Er moet een tekening komen die zoveel mogelijk overeenkomt met het beeld dat u in uw hoofd heeft. Na veel potloden en papier versleten te hebben, komt de architect met iets moois: het eerste ontwerp. Nu begint het denkwerk, hier en daar worden wat dingen aangepast, en daarna ligt er een concreet ontwerp.

Er volgt een advies vanuit ons over hoe we dit project willen realiseren; een aantal details worden verder afgestemd (doen we roze of blauwe kozijnen en doen we het zwembad wel of niet…) en we gaan op de bouwplaats kijken met elkaar. Handen worden geschud en we kunnen aan de slag!

Ons werk

Dan begint voor ons het echte werk. Eerst gaan we zorgen dat er gebouwd kan worden; vergunningen worden aangevraagd en materialen ingekocht. Daarna zetten we onze toppers op de bouwplaats aan het werk om ervoor te zorgen dat u het ontwerp werkelijkheid ziet worden. Na een hoop metselen, timmeren en boren komt het einde al aardig in zicht.

Uw droom

Dan is het zover! De laatste dingen worden gedaan, de vloer wordt aangeveegd en dan laten we enthousiast het eindresultaat zien en bent u klaar om uw woning, appartement of aanbouw te gaan bewonen. En uiteraard komen we nog even om een hoekje kijken; ook de nazorg vergeten we niet!

 

 Impressie