Werken bij Den Besten Bouw    010 23 454 54    

LinkedInFacebookWhatsappMail

Vacature werkvoorbereider

Wie ben jij?

- Iemand op zoek naar een uitdagende baan in de bouw

- Iemand die nu misschien werkzaam is als ZZP’er

- Iemand die het gewoon leuk vindt om bij ons te werken

 

Wat verwachten we van een Den Besten werkvoorbereider?
Als werkvoorbereider ben je organisatorisch sterk en daadkrachtig. Je beschikt over probleemoplossend vermogen en planmatig werken is één van je sterke punten. Je vindt het leuk om alle details van een project uit te zoeken en op elkaar af te stemmen. Het afwerkingsniveau ligt hoog en je werkt graag klantgericht.

Hoe zou een dag van jou als Den Besten werkvoorbereider er uit kunnen zien?
Je start ’s morgens samen met je collega’s met een bak koffie op kantoor, je opent jouw mailbox en beantwoordt een aantal mails. Daarna heb je een overleg op de bouw met een onderaannemer en uitvoerder. (Naast een overleg op de bouw heb je ook regelmatig contact met de opdrachtgever, architect, constructeur en leveranciers). Je rijdt terug naar kantoor, maakt daar een gesprekverslag en verstuurd die naar de partijen. Daarna controleer je nog de kozijntekeningen. Aan het einde van de dag komen je collega`s van buiten nog even overleggen voor een andere klus en je helpt ze op weg, zodat ze de volgende dag fris aan de gang kunnen. Je pleegt nog wat laatste telefoontjes en je werkdag zit erop. Gauw nog even een biertje in de kantine en in de auto op huis aan.

Het is hier Best
Den Besten Bouw heeft een breed aanbod naar de klant als het gaat om het verbouwen, aanbouwen of nieuwbouwen van villa’s en appartementen. We onderscheiden ons door in te spelen op de vraag van de klant en die leidend te laten zijn voor ons project.
Den Besten Bouw biedt jou veel ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling. Dit doe je met een team van jonge en enthousiaste collega`s. Samenwerken en samen (ver)bouwen is bij ons de sleutel tot het succes.
Naast het bouwen en verbouwen organiseren we jaarlijks een personeelsdag, beginnen we het jaar met een etentje, luiden we de zomervakantie in met een BBQ en drinken we wekelijks een biertje met elkaar.

Wij bieden jou het Besten
– Uitstekend salaris
– Een auto, telefoon en laptop van de zaak
– Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
– Een mooie volgende stap in je carrière

Solliciteer bij Den Besten
Spreekt bovenstaande je aan en zoek je een uitdagende en afwisselende baan waar je alle ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling? Solliciteer dan! Stuur je CV en contactgegevens naar fpronk@denbestenbouw.nl. Of neem telefonische contact met ons op (06) 44256811.

 

« vorige pagina