Werken bij Den Besten Bouw    010 23 454 54    

LinkedInFacebookWhatsappMail

Verbouwen

Verbouwen is een vak apart; er komt veel expertise en kennis bij kijken. Hebben we te maken met een nieuwere of een oudere woning? Welke materialen zijn er gebruikt? En welke problemen kunnen zich mogelijk voordoen bij de verbouwing en hoe kunnen we daarmee omgaan?

Ruime kennis

Den Besten Bouw heeft ruime kennis als het bijvoorbeeld gaat om welke uitdagingen zich voordoen bij zowel oude als nieuwe woningen. Juist oude woningen kennen veel uitdagingen. De bouwkunde was vroeger anders dan nu, doordat er bijvoorbeeld andere materialen werden gebruikt of een oude manier van bouwen werd gehanteerd. Kortom, wij zijn op de hoogte van de problemen die bij een verbouwing van zo’n oude woning kunnen voorkomen. Daarnaast is het ons doel om tijdens de verbouwing ook de bijzondere details te bewaren die in de woning voorkomen.

En ook bij nieuwe woningen hebben we te maken met complexere constructies en mooie details die bewaard moeten blijven, waardoor onze expertise van pas komt.

We kijken daarin mee en adviseren u dus over welke stappen genomen moeten worden. Zo zijn wij dus uw partner als het gaat om verbouwingen!

Meer informatie?

Contact opnemen voor meer informatie? Bel naar 010-2345454 of mail naar info@denbestenbouw.nlImpressie